Η εταιρία μας

Το κατάστημα

Το κατάστημα eco-bebetto δημιουργήθηκε από το σπόρο της μητρότητας, όταν η υπεύθυνη της επιχείρησης έφερε στον κόσμο το πρώτο της αγγελούδι.
Αφενός η συνειδητοποίηση της ανάγκης για έναν οικολογικότερο τρόπο ζωής, κληρονομιά στα παιδιά μας΄ αφετέρου το μεγάλο πλήγμα στην κοινωνία μας, η άγνοια της σπουδαιότητας του θηλασμού, των ωφελειών του, της σημαντικότητάς του. Όλα αυτά μας παρακίνησαν να δραστηριοποιηθούμε και να θελήσουμε να παρακινήσουμε και άλλους να μας ακολουθήσουν στο δρόμο που χαράζουμε, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο και ποιοτικότερο μέλλον, κληροδότηση στη νέα γενιά.
Δημιουργήσαμε λοιπόν ένα κατάστημα φιλικό προς τον θηλασμό και με άμεσο σκοπό να βοηθήσουμε τις νέες μανούλες στο βαρύ και επίπονο μα γεμάτο χαρές έργο τους.
Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για το θηλασμό καθώς και βιολογικά προϊόντα για την περιποίηση τόσο του μωρού όσο και της νέας μαμάς.

Σαν στο σπίτι σας!!

Ο χώρος μας είναι διαμορφωμένος με τη φιλοσοφία ενός άνετου και ζεστού σπιτιού. Διαθέτει χώρο για το άλλαγμα του μωρού και για να θηλάσει ήσυχα η μητέρα. Μη διστάζετε να ΄ρθειτε να γνωριστούμε από κοντά. Πίνοντας ένα ζεστό καφέ θα συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες.
Για τις απορίες και ερωτήσεις σας θα διεξάγονται στο χώρο μας διαλέξεις από εξειδικευμένους παιδιάτρους και μαιευτήρες, πρόθυμους να σας λύσουν όλους τους γρίφους γύρω από το θηλασμό και την περιποίηση του νέου μέλους της οικογένειά σας.